Događanja

Najava za nadolazeće manifestacije

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dragi članovi ,

Obavještavamo Vas  da  zainteresirani za učestvovanje na predstojećim Šampionatima (Srbija 10.-13.12.2020) moraju poslati podatke o psima koji bi mogli konkurirati za reprezentacije. Sastavljaju se slijedeće reprezentacije:

  • Seter – veliko traženje ( grande cerca)
  • Seter – lov jarebice ( caccia starne)
  • Pointer – veliko traženje (grande cerca)
  • Pointer – lov jarebice ( caccia starne)

Podaci moraju sadržati : ime psa , ime vlasnika , ime osobe koja ga prezentira na manifestaciji , datum oštenjenja , br.rodovnice , br. mikročipa , pasminu te rezultate psa za 2020., 2019. ( najbolje slikanu izložbenu-radnu knjižicu ). Molimo Vas da se podaci pošalju do 10.11.2020. Podaci se šalju isključivo na mail ivo.grzinic@gmail.com . O naknadnim postupanjima ( pitanjima ili eventualnom dogovoru da se psi pogledaju) biti čete obavješteni.

Molim da se jave samo oni vlasnici koji su zaista slobodni otići , izgubiti vremena i prezentirati na ovim manifestacijama. Obavještavamo članstvo da je novi izbornik Hari Herak ( izabran od strane Izvršnog odbora) . Poznato je da izbornika ( za sada) bira skupština , no kako smo to propustili na zadnjoj , koja je bila izborna i gdje su se rješavali drugi problemi , izabrao ga je Izvršni odbor . Izbornik HKS-a je naš član Berislav Pucar, te će sigurno on kontaktirati takmičare o načinu izbora u reprezentacije( Kup Europe i ostalo).

    Šampionati seter i pointer se održavaju 10.,11.,12. i 13.12.2020.

    Kup Europe je 7. i 8.12.2020.

    Prezentacija ekipa je 6.12. 2020.

Izabrane ekipe bite će objavljene na našoj web stranici.

Organizator može otkazati takmičenja ovisno o situaciji sa COVID 19.

Uz kinološki pozdrav!

Edi Šarić

Write A Comment